Vežite se za nas da uzletimo zajedno

Uvozni asortiman

alati poljobit

GRUPA TOPEX

Grupa Topex kao  jedan od najvećih trgavaca ručnih i električnih  alata u Evropi, nudi širok spektar  proizvoda koji su klasifikovani po kvalitetu u više brendova a to su:

alati poljobit

NEO

Profesionalni alat  poreklom iz Japana i Tajvana (uglavnom) sa 25 godina garancije (na mehanička oštećenja)!

Hrom-molibden legura  sa vrhunskom završnom obradom, ergonomija, dizajn (logo i pakovanje nagrađeni su  prvim mestom u Evropi -Milano) samo su neki od razloga koji Neo alat čine pravim izborom.

Namenjen kako zahtevnim korisnicima (auto-servisima, alatnicama, građevincima…) tako i  kućnim majstorima koji vole i žele vrhunski alat  a da pri tom nije previše skup.

alati-poljobit-neo1 alati-poljobit-neo2 alati-poljobit-neo5

alati-poljobit-neo5 alati-poljobit-neo5 alati-poljobit-neo6

alati poljobit

TOPEX

Najprodavaniji i najpoznatiji brend koji mi nudimo. Nebrojeno puta dokazan kao alat koji će itekako zadovoljiti sve kućne majstore ali čak i one zahtevne (građeviske radnike, razne servisere).

Poseduje veoma širok asortiman koji uz dokazan kvalitet, vrhunski dizajn , pakovanje i izuzetno povoljnu cenu predstavlja pravi izbor za najširi broj kupaca.

alati-poljobit-topex1 alati-poljobit-topex2 alati-poljobit-topex3

alati-poljobit-topex4 alati-poljobit-topex5 alati-poljobit-topex6

alati poljobit

TOP TOOLS

Brend hobi alata namenjen prvenstveno za kućnu upotrebu. Njegova osnovna  namena je  da nam omogući  da uradimo neke manje  zahtevene poslove a koje inače ne radimo često već  sa vremenana na vreme (vikendom).

Međutim, takođe želimo da napomenemo da za razliku od nekih drugih brendova alata ovo nije alat za jednokratnu upotebu (tzv. pijačna  varijanta).

alati-poljobit-toptools1_1 alati-poljobit-toptools2_1 alati-poljobit-toptools3_1

graphite pro alati poljobit

GRAPHITE PRO

Graphite Pro je profesionalni električni alat vrhunskog kvaliteta, namenjen najzahtevnijim korisnicima. Potpuno ravnopravan kvalitetom (u svakom smislu) sa drugim, tzv. A brendovima (Makita, Bosch…itd). Pozdanost, izdržljivost, moćne performanse, savremena tehnička rešenja, vrhunski dizajn uz 3 godine garancije samo su neke od odlika Graphite Pro alata. Sve navedeno prate i veoma povoljne cene što svakako čini Graphite Pro “BEST BUY” kombinacijom.

1

4 5 6

alati poljobit

GRAPHITE

Poluprofesionalni električni alati visoke pouzdanosti  sa  profesinalnim dodacima (nastavcima) koje mogu da koriste i profesionalni korisnici. Namenjen prvenstveno onima kojima je odnos cena/kvalitet najvažniji. Kao najbolji dokaz pouzdanosti je i to da jedino  Grupa Topex, za razliku od svih drugih profesinalnih brendova daje za Graphite power tools  garanciju od 2 godine u Poljskoj za industrijsku upotrebu. Takođe u ponudi Graphite brenda nalaze se i mašine sa SDS Max prihvatom.

Nastavci su potpuno kompatibilni (odgovaraju)  svim BOSCH-ovim mašinama.

alati-poljobit-graphite1 alati-poljobit-graphite2 alati-poljobit-graphite3 alati-poljobit-graphite4 alati-poljobit-graphite5 alati-poljobit-graphite6

alati poljobit

VERTO

Brend koji nudi veoma napredan hobi električni alat (po nama najbolji na našem tržištu u klasi takozvanih hobi alata)  sa poluprofesionalnim kvalitetom nastavaka (dodataka) koji idu uz njega.

Kao i kod Graphite električnih alata dodaci su za minimum jednu klasu kvaliteniji od samih uređaja.

Majstori uvek kažu da kvalitetan alat (burgija, brusna ploča…) čuva mašinu.

alati-poljobit-verto1 alati-poljobit-verto2 alati-poljobit-verto3 alati-poljobit-verto4 alati-poljobit-verto5 alati-poljobit-verto6

alati poljobit

FLORELAND

Kompanija Floraland (Poljska) spada u veće evropske trgovce proizvoda namenjenih za rad u vrtu.  U svom asortimanu ima široku lepezu proizvoda  podeljenih u dva razreda (dve klase kvaliteta).  Brend greenmill i brend robi.

alati poljobit

GREENMILL

Greenmill brend u svom asortimanu poseduje razne profesionalne i poluprofesionalne alate i pribore za rad u bašti. U programu ručnog alata nalaze se artikli kao što su makaze za orezivanje biljaka, testere, grabuljice…itd, dok  programu  pribora za creva za vodu obuhvata artikle kao što su raspršivači, spojnice, motalice…itd.  Kvalitet je u rangu Gardene. Mi smo sigurni da nudi najbolji odnos cena/kvalitet.

alati-poljobit-greenmill1 alati-poljobit-greenmill2

alati-poljobit-greenmill3 alati-poljobit-greenmill4

alati poljobit

ROBI

Brend robi nudi sličan asortiman kao brend greenmill ali u hobi kvalitetu. Ono što treba reći je da se neke stvari ipak i ovde podrazumevaju. Na primer  svi plastični nastavci (spojnice, raspršivači…) napravljeni su od ABS-a (ojačane plastike).

alati-poljobit-robi1 alati-poljobit-robi2 alati-poljobit-robi3

alati poljobit

SOLA

Austrijski proizvođač Sola globalni je lider u proizvodnji i razvoju najkvalitetnijih mernih alata. Sa tradicijom dužom od pola veka odavno je postala sinonim kvaliteta. Iz tog razloga i ne čudi ona izreka – narodski rečena, da je Sola među mernim alatima ono što je Mercedes među automobilima.

alati-poljobit-sola1 alati-poljobit-sola2 alati-poljobit-sola3

alati poljobit

PATROL Group

Od renomiranog evropskog proizvođač Patrol Group-a (Poljska) nudimo široku lepezu artikala od  kutija za alat, klasera,  organejzera zatim građevinskih kofa, korita pa sve do lopata za sneg, gurača… itd po veoma pristupačnim cenama.

alati-poljobit-patrol1 alati-poljobit-patrol2 alati-poljobit-patrol3

alati poljobit

 TIK Bearing Manufacturing Co., Ltd.

Kompanija  TIK Bearing Manufacturing Co., Ltd  osnovana je 1995. godine u Kini.

Stalnim unapređenjima i  razvojem dobili su sertifikat ISO9001,  te kao jedan od najvećih proizvođača profesionalnih  ležajeva u  Kini postali su i jedan od najvećih izvoznika profesionalnih ležajeva iz Kine. Danas izvoze u preko 30 zemalja sveta. Brend TIK spada među nekoliko poznatih brendova Kine.

Takođe,  ponosni su i na činjenicu da u svojoj fabrici imaju kompletan proces zaokružen, odnosno sve (od samog početka projektovanja pa preko kovanja, kaljenja, brušenj, sklapanja,  testiranja i  na  kraju samog pakovanja) se radi kod njih. Iz tog razloga i mogu da garantuju profesionalan kvalitet svojih proizvoda.

uvozni01 uvozni02 uvozni03 uvozni04

bortlogo

BORT

Brend alata BORT je vlasništvo kompanija Bort Global (Rusija) koja je inače, proizvođač i vlasnik brendova Stomer, Bort i DeFort.

Nakon dugogodišnje saradnje sa kompanijom SBM Group Gmbh (Austrija), distributerom za Evropu firme Bort-Global  sa DeFort brendom alata, odlučili smo se da kroz direktnu saradnju sa proizvođačem  ponudimo i brend alat (BORT) za jednu stepenicu višeg kvaliteta po još povoljnjijim  cenama.

Vrlo dobar kvalitet, lep dizajn, pouzdanost i širok asortiman se naravno i ovde ne dovode u pitanje.

alati poljobit

INDUSTRIJSKI TOČKOVI

Poreklom iz Kine su već dobro poznati i priznati na našem tržištu. Dobar kvalitet sa izuzetnom cenom su svakako njihove glavne odlike.

alati poljobit

KONOPI OD POLIESTERA

Dokazanog Italijanskog proizvođača imaju široku primenu u svakodnevom životu i radu. Proizvedeni prvenstveno za nautičku industriju zadovoljavaju najstrožije standarde kvaliteta. Takođe, cenovno spadaju u najkonkurentnije na srpskom tržištu (za tu klasu posebno).

alati poljobit alati poljobit alati poljobit