Vežite se za nas da uzletimo zajedno

POLJOBIT DOO

Preduzeće Poljobit, osnovano je u Pančevu 2000. godine kao mala porodična firma čija je osnovna delatnost bila usko vezana za poljoprivredu (od tada potiče i sam naziv firme). Bavili smo se prevashodno snabdevanjem poljoprivrednih imanja rezervnim delovima i potrošnim materijalom.

Nakon 2004. godine naše preduzeće se postepeno preorijentisalo na distribuciju gvožđarske robe i potrošnog materijala kupcima kao što su  su gvožđare, farbare, stovarišta, poljoapoteke kao i krajnji potrošači (proizvodne firme).

Od 2005. godine počinjemo i sami da uvozimo (ručne i električne alate Topex – Poljska  kao i elektro-varene  lance Metalka – BiH).

RAZVOJ

Vremenom svojim mukotrpnim radom i profesionalnim odnosom (kako prema  kupcu tako i prema  dobavljaču – Topex) Poljobit polako postaje glavni i najveći kupac firme Topex (Poljska) u Srbiji.

Distribucijom različitih roba (program  brusnog i potrošnog materijala, okova, grejnih tela, zaštitne opreme (HTZ), građevinskih točkova, baštenskih creva itd.) širimo naš asortiman i tako postajemo ozbiljan dobavljač mnogim maloprodajama gvožđarskog tipa u našoj zemlji.

Za nešto više od decenije postojanja  napornim i pofesionalnim radom uspeli smo da  sagradimo i naš  poslovni obijekat u Beogradu  (Batajnica).

NOVO DOBA

Od 2012. godine počinjemo da uvozimo od firme Patrol Group – Poljska  (program kutija za alat, klasera, lopata za sneg… i dr.)  a 2013. godine i električne alate od firme SBM grupe (Nemačka) iz brenda  defort  (tada kao prva i jedina  firma u Srbiji). Isto tako postajemo jedan od najvećih distributera zaštitne opreme po maloprodajama na teritoriji naše zemlji.

Sa rastom naše kompanije i svakodnevnim unapređenijma kako u poslovanju (logistici ,infrastrukturi, kadrovima, marketingu) tako i proširenjem asortimana naše proizvode danas možete pronaći i u velikim lancima hipermarketa kao što su  Metro, DIS, Mr. Bricolage (BRICO S), IDEA, Home Center …itd.

Zbog svih tih uspeha renomirana firma  Grupa Topex – Poljska (kao jedan od najvećih trgovaca ručnim i električnim alatima  u  Evropi) ovlastila nas je da budemo njen jedini autorizovani distributer za Republiku Srbiju.

Alati iz brendova topex, neo, verto, top tools… danas su veoma poznati i priznati od strane kako kućnih majstora tako i od pravih profesionalaca.

Od aprila meseca 2014. g. u naš uvozni asortiman uvrštavamo i čuveni brend sola (Austrija). Sola kao jedan od najpoznatijih i svakako najkvalitetnijih evropskih proizvođača mernih alata (libela, metrova, lasera, mernih traka te različitih  pribora za obeležavanje) predstavlja odličan dodatak našem ukupnom asortimanu a  naročito ponudi vrhunskog-profesionalnog alata (neo).

Ubrzo nakon toga naš uvozni program proširujemo sa programom točkova (kako za industrijsku tako i za kućnu upotrebu) od našeg partnera iz Narodne Republike Kine.

Od 2015. naš uvozni asortiman širimo  na asortiman baštenskog ručnog alata i dodatnog pribora  (spojnica i nastavaka) za creva za vodu  poljskog dobavljača Floraland. Kao njihov ovlašteni predstavnik, od 2016. zastupamo brendove Greenmill (profesinalni i poluprofesinalni alat i pribor) i Robi (hobi alat i pribor).

Od 2016. počinjemo sa distribucijom profesionalnih  kotrljajućih ležajeva kompanije TIK (Kina) za teritoriju Republike Srbije.

Nudimo  asortiman ležajeva koji imaju najširu primenu u svakodnevnom životu, kako u kućnim aparatima,  električnim mašinama, tako i u vozilima, poljoprivrednim  mašinama …itd.

Takođe, u sklopu  nastavka  saradnje, ali ovaj put sa “majkom firmom” SBM Group-a, firmom BORT Global  iz  Rusije  (sedište Hong Kong), vlasnikom i proizvođačem brendova BORT, STOMER i DEFORT, po prvi put na teritoriji Srbije predstavljamo brend BORT. Alat sa odličnim odnosom cena/kvalitet. Pouzdan, dopadljivog izgleda, vrlo dobrog kvaliteta sa veoma konkurentnom cenom.

DANAS

Danas naša kompanija pokriva celu teritoriju Republike Srbije. Sa preko 1000 zadovoljnih klijenata svrstali smo se u red najozbiljnijih veleprodaja gvožđarske robe i potrošnog materijala u Srbiji.

Profesionalan odnos prema našim klijentima, domaćinsko upravljanje, stalne inovacije i pre svega pozitivan duh doneli su nam (još od 2013. godine) i priznanje od Privredne komore Srbije – Excellent sertifikat kao veoma uspešno i pouzdano preduzeće sa stalnim rastom.