Alati Poljobit

Vežite se za nas da uzletimo zajedno

April 2019.

Prošao je još jedan Sajam automobila u Beogradu. Jedinstvena manifestacija koja je ove godine okupila na stotine hiljada posetilaca (kažu više nego ikada). Poljobit je bio među odabranim izlagačima koji su svojim prisustvom obogatili kako samu ponudu tako i ukupan dojam same manifestacije. Naš štand je i ovog puta, po opštem utisku posetilaca, spadao u najlepše. Koliko zbog samog renomea manifestacije toliko i zbog naglaska na profesionalne korisnike (servise pre svega) predstavili smo top brendove od Grupe Topex (koja je bila i naš partner – suizlagač). Naš štand krasili su:

Brend NEO (profesionalni ručni alati, zaštitna odeća i obuća kao i kutije za alat) te takođe brendovi GRAPHITE PRO i GRAPHITE (profesionalni i poluprofesionalni električni i akumulatorski alati).

alati poljobit alati poljobit

alati poljobit 

alati poljobit alati poljobit

alati poljobit alati poljobit

alati poljobit 

alati poljobit alati poljobit

alati poljobit alati poljobit

Mart 2019.

Poljobit će ove godine imati čast da se po prvi put predstavi na predstojećem Sajmu automobila u Beogradu. Iz tog razloga pozivamo sve klijente da nas posete u hali 2, nivo B,  Beogradskog sajma.

alati poljobit

Mart 2019.

Pozivamo sve poslovne partnere i verne kupce da budu na otvaranju prvog objekta kompanije OKOV INTERNATIONAL u Republici Srbiji. Na mestu bivšeg objekta Merkura na Bežanijskoj kosi nalazit će se i širok asortiman naših brendova – GRAPHITE, VERTO, TOPEX i NEO.

alati-poljobit

Mart 2019.

Novo u našoj ponudi. Točkovi za unutrašnje i vanjske prostorije od tvrde gume i PVC-a.

alati poljobit

Februar 2019.

Za početak proleća i lepog vremena pripremili smo novitete koji će upotpuniti našu postojeću ponudu baštenskih mašina i alata. Najinteresantniji su novi modeli električnih kosačica iz proverenog brenda VERTO.

 alati poljobit alati poljobit

Decembar 2018.

U sklopu opremanja novog, ekskluzivnog maloprodajnog objekta naših dogogodišnjih priatelja i poslovnih partnera iz firme Termomont Elektro (Pančevo),  Poljobit je imao tu čast da sa svojim  širokim asortimanom se predstavi na najbolji mogući načini i učini sam prostor još ekskluzivnijim. Na nekih 14  izložbenih polica predastavili smo se sa asortimanom ručnih, električnih i akumulatorskih alata, zaštitne opreme, potrošnog materijala, industrijskih točkova kao i konopa od poliestera. Naši brendovi  NEO, GRAPHITE PRO, GRAPHITE, VERTO i TOPEX zasijali su punim sjajem.

alati poljobit

alati poljobit alati poljobit alati poljobit

alati poljobit alati poljobit 

alati poljobit alati poljobit 

alati poljobit alati poljobit

Septembar 2018.

Najnovije u našoj ponudi – GRAPHITE ENERGY+

Jedna baterija mnogo mogućnosti.

Li-Ion baterije od 2 do 4 Ah i mnogo različitih alatki odličnog – GRAPHITE kvaliteta zadovoljit će svakog pojedinca (kako kućnog entuzijastu tako i zahtevnog majstora).

graphite - poljobit

 graphite - poljobit graphite poljobit

Juni 2018.

U našem asortimanu zaštitne obuće od sada nudimo i ekskluzivne modele radnih patika iz premium brenda NEO.

Model radne patike NEO 82-090

patika1-obr patika2-obr

Zaštitna radna patika NEO 82-090 pruža osnovnu zaštitu na radu. Gornji deo je izrađen od visokokvalitetnog prozračnog tekstila prekrivenog mrežom od plastike. Anti skid (ne klizajuća podloga) od EVA pene prekrivena gumom garantuje najveću udobnost uz efektivnu amortizaciju udara. Obezbeđuje sigurnost i udobnost. Prsti (prednji deo) ojačani PU i metalom, plus ojačani zadnji deo cipela štite od mehaničkih povreda. Mekana unutrašnja površina omogućava uživanje u visokoj udobnosti pri radu.

Model radne sportske cipele NEO 82-100

cipela1-obr cipela poljobit

Radne cipela NEO 82-100 pružaju osnovnu zaštitu na radu. Gornja površina je izrađena od kvalitetne kože. Anti skid (ne klizajuća površina) gazećeg dela je od EVA pene i gume što obezbeđuje sigurnost, uz visoku udobnost i mekoću (jastučići). Ojačan leđa i metalni štitnici štite od mehaničkih povreda. Mekana unutrašnja površina omogućava uživanje u visokoj udobnosti pri radu.

cipelesve1-obr

1 2 3 5